Over mij

Even voorstellen: Mijn naam is Stefan aan het Rot, inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam in de Zwolse zorgwereld. Ik heb gewerkt als groepsbegeleider, woonbegeleider en ambulant begeleider. Hierbij heb ik ervaring opgedaan met diverse doelgroepen. Onder andere: ASS, forensisch, AD(H)D, LVG. 
 
Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt, miste ik een deel zelfstandigheid en de mogelijkheid om mijn eigen visie te volgen in het werk. Daarom ben ik Ontzorg Zwolle gestart. Tijdens deze jaren heb ik mij voornamelijk gericht op het begeleiden van (jong)volwassenen met ASS. 
 
Als begeleider ben ik geduldig, realistisch, open en eerlijk. Je kunt van mij verwachten dat ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Deze no-nonsense houding is een vertaling van hoe ik ben als persoon. Ik begeleid niet zoals ik het uit een boekje heb geleerd, maar intuïtief gemixt met een gezonde dosis humor en gedrevenheid. 

Voor vragen of aanmelding, neem vrijblijvend contact op.

Missie

Ontzorg Zwolle verzorgt begeleiding op maat, aangepast aan de wensen en mogelijkheden van het individu. Er wordt samen gewerkt op een informele wijze als een team. 

Visie

Ontzorg Zwolle wil laagdrempelige zorg bieden die ervoor zorgt dat de cliënt optimaal wordt ondersteund in de eigen ontwikkeling ter vergroting van het eigen geluk en zelfredzaamheid.