Over ons

Ontzorg Zwolle is van mening dat ieder mens uniek is. Iedereen heeft zijn of haar eigen idealen, wensen, onzekerheden en doelen in het leven. Soms kun je het gevoel hebben dat je niet kunt meekomen met de wereld om je heen. Productief en succesvol zijn lijkt soms belangrijker dan gelukkig zijn met wie je bent, wat je doet en echt goed in je vel zitten. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een eigen pad te kiezen, eentje die past bij jouw wensen en talenten. Daar ondersteunen wij je graag bij. 

Ontzorg Zwolle biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen die ondersteuning kunnen gebruiken om de eigen doelen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld worden bemoeilijkt door een stoornis binnen het Autisme Stoornis Spectrum of AD(H)D maar ook door hoogbegaafdheid en HSP.


Samen met de cliënt en zijn of haar omgeving wordt in kaart gebracht op welke vlakken begeleiding nodig is. In overleg formuleren we samen de doelen en wordt er een begeleidingsplan opgesteld. Deze doelen worden aangepast op de problematiek maar vooral ook op de wensen en mogelijkheden van de cliënt en indien mogelijk de omgeving. De begeleiding zal ambulant worden verzorgd. 

Boeken

Missie

Ontzorg Zwolle verzorgt begeleiding op maat, aangepast aan de wensen en mogelijkheden van het individu. Er wordt samen gewerkt op een informele wijze als een team. 

Visie

Ontzorg Zwolle wil laagdrempelige zorg bieden die ervoor zorgt dat een cliënt optimaal wordt ondersteund in de eigen ontwikkeling ter vergroting van het eigen geluk en zelfredzaamheid.